GENIE S-45 TRAX XC

Grote werkbak 4 meter

 

Het TraX-systeem is uniek door zijn vier onafhankelijke rupsbanden, in tegenstelling tot twee traditionele rupsbanden. Hiermee is een 'best of both worlds' categorie gecreëerd, die de voordelen van normale én rupsbanden combineert.

De vier rupsen kunnen onafhankelijk kantelen om grondcontact te behouden op een helling en zorgen in combinatie met de gepatenteerde pendelassen voor een uitstekende stabiliteit. Dit maakt het tevens veilig om met de machine op een transporttrailer met scherpe kantelhoek te rijden. Met een stuurhoek van 30 graden is de wendbaarheid gelijk aan die van normale voorwielbesturing. Dankzij het TraX-systeem kan de machine zich moeiteloos aanpassen aan ruw of zacht terrein met hoogte verschillen.

De XC-modellen zijn geschikt voor drie personen en hun gereedschap en zijn bedoeld om een breed scala aan zwaardere werkzaamheden uit te voeren en de productiviteit te verbeteren.

De hoogwerkers in de XC-serie hebben een verbeterde maststructuur om de hogere belastingen aan te kunnen en beschikken over een volledig automatische bediening van het werkbereik. Hiermee zal de machine de giek automatisch intrekken wanneer deze de rand van het werkbereik bereikt voor het gewicht in het platform. De load sensor controleert voortdurend het gewicht in het platform en beperkt het werkbereik tot de belastingsgrafiek, terwijl de machine ter plaatse kan worden gekalibreerd zonder dat er een testbelasting nodig is.

Huur per dag
Huur per dag grote werkbak
Huur per week
Huur per week grote werkbak
Werkhoogte
Maximaal zijdelingsbereik
Eigen gewicht
Hefvermogen
Aandrijving
Breedte
€   375,00
€     50,00
€ 1125,00
€   150,00
15,60 mtr
11,00 mtr
7.956 kg
272 KG
Diesel
2,46 mtr

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 7% verzekering en 21% btw

diagb

Veiligheidsadvies

Valbeveiliging
Valbeveiliging
Bouwhelm
Bouwhelm
Werkschoenen
Werkschoenen

Bijpassende huurartikelen

Veiligheidstuig

Valstopblok