Allround machinist

Wellicht nog niet bij iedereen bekend, maar wij beschikken ook over machinisten welken in te zetten zijn in combinatie met de volgende machines: minihijskranen, autolaadkraan, bouwkranen 10 ton meter en vollast, hoogwerkers en onze verreikers.

 

Deze vakbekwame machinisten zijn allround en breed inzetbaar. Het grote voordeel is dat zij u het werk letterlijk uit handen nemen. Onze machinisten zijn ervaren en kunnen de werkzaamheden vaak beter inschatten dan uzelf. Tevens is het mogelijk om eerst een klus te komen bekijken zodat we met het juiste materiaal op het werk komen.

 

Onze machinisten zijn in het bezit van de volgende certificaten WSCS W4-06 MTK en WSCS W4-01  MK / GVM / ALK / VRK. Doordat ze ervaren zijn kunnen ze de genoemde machines op een veilige en verantwoorde manier bedienen.

 

Waar onze machinisten bekend om staan is het werken met de minihijskranen van het merk Hoeflon.  Dezen worden door het hele land ingezet op onze projecten. Deze machines zijn zowel binnen als buiten te gebruiken en beschikken over zowel een electro- als een dieselmotor. Deze hijskranen zijn in transportstand zo beperkt dat ze nagenoeg overal inzetbaar zijn. De hijscapaciteit is in veel gevallen ruim voldoende om uw werkzaamheden uit te voeren. Hierbij kunt u denken aan het intern verplaatsen van machines, het hijsen van stalen balken in beperkte ruimtes, het plaatsen van glas in combinatie met de glasboys.

 

Wij beschikken ook over een semidieplader met autolaadkraan. De autolaadkraan is ideaal om zaken op dak te plaatsen zoals bijvoorbeeld dakrandbeveiliging. Ook kunnen wij hiermee gemakkelijk zeecontainers en schaftunit plaatsen en ophalen. Tevens is de autolaadkraan te gebruiken om hoogwerkers/minigravers op moeilijk toegankelijke plekken te plaatsen, zoals bijvoorbeeld op binnenplaatsen, daken en tuinen. De autolaadkraan kan maximaal 15.600 kilogram tillen.

 

Ook worden onze bouwkranen regelmatig verhuurd met machinist. Onze kranen mogen worden bedient zonder hijsbewijs mits ze onder het 10 ton meter besluit vallen. De bouwkranen hebben gieklengtes variërend van 22 meter t/m 32 meter.  Desgewenst kunnen ze worden voorzien van een eigen generator zodat u niet afhankelijk bent van stroom op de bouwlocatie. De kranen worden ingezet voor het monteren van dak- en gevelpanelen, het (ver)bouwen van woningen, het maken van betonkelders en wat niet meer zij. Onze machinisten worden vaak ingezet bij woning renovaties, waarbij ze worden ingezet als meewerkend kraanmachinist.

 

Onze machinisten worden ook regelmatig ingezet voor het bedienen van al onze hoogwerkers. Meestal gaat het dan om klussen die moeilijk bereikbaar zijn. Ook bij klussen waarbij er een inspectie moet worden gedaan word er vaak een beroep gedaan op onze machinisten, de hoogwerker word dan door ons bedient en de expert kan zijn bevindingen vastleggen.

 

Om op de bouwplaatsen goederen naar boven te steken word er vaak gebruikt gemaakt van verreikers. Ook voor dit specialisme hebben wij machinisten. Dus uw bouwvakkers hoeven nergens naar om te kijken en wij zorgen dat de materialen op de juiste plek komen. Het neemt u enorm veel tijd uit handen en uw vakmensen kunnen zich bezig houden met hetgeen zij goed in zijn!