Over ons

Dolco verhuur is de specialist op het gebied van het verhuren van machines;
Hoogwerkers, shovels, bouwkranen, minigravers en veel meer. De verhuurmarkt wordt al sinds 1997 bestreken vanuit de hoofdvestiging in Kampen. In 2007 heeft Dolco verhuur ook een vestiging in Epe geopend om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Sinds de zomer van 2011 is Dolco verhuur ook gevestigd in Elburg met een pand aan de Zuiderzeestraatweg-Oost 91A.

Dolco verhuur beschikt over verschillende soorten hoogwerkers in het huurassortiment; Schaarhoogwerkers, Telescoophoogwerkers, Knikarmhoogwerkers, Aanhangwagenhoogwerkers, Spinhoogwerkers, Eénpersoons-hoogwerkers, laagwerker en de Autohoogwerker. Bij Dolco verhuur is voor elke klus een hoogwerker te vinden.

De bouwkranen van Dolco verhuur zijn te bedienen zonder hijsbewijs tot 10 ton/meter. Daarnaast kunnen alle kranen worden afgesteld op vollast, echter is hierbij wel een hijsbewijs vereist. De bouwkranen zijn te verkrijgen op banden, rups en aanhangwagenonderstel.Voor de klusjes op moeilijk bereikbare plekjes, beschikt Dolco verhuur over 3 verschillende types van Hoeflon mini-rupshijskranen.

Ook Shovels, Mini- en midigravers zitten in het huurassortiment van Dolco verhuur. Hierbij zijn verschillende types en groottes beschikbaar. Ook zijn er verschillende aanbouwdelen beschikbaar; voor shovels en ook voor minigravers. De aanbouwdelen van de minigravers gaan maar liefst tot de aansluiting CW30.

Dolco Verhuur beschikt ook over een eigen toiletservice. Toiletten, plaszuilen, invalidetoiletten en snelverkeer schaftwagens met wc worden één keer per week op route gereinigd. Het plaatsen en afvoeren van toiletten wordt ook op route gedaan en is kosteloos. Ook voor de toiletvoorziening en stroomvoorziening voor evenementen bent u bij Dolco verhuur aan het juiste adres.

In het verhuurassortiment van Dolco verhuur zijn veel meer artikelen te verkrijgen. Voor al uw klusjes heeft Dolco verhuur een passende oplossing. Mocht u er niet uitkomen of een artikel niet vinden op onze vernieuwde website, kunt u gerust contact opnemen met een van onze vestigingen. Zij staan u graag te woord!