BOUWKRANEN

Home » Bouwkranen

Bouwkraan huren

Een dakkapel plaatsten of extra hoogte nodig op de bouwplaats? Of wil je een bouwkraan huren voor een snelle klus? Dat kan. Wij verhuren bouwkranen van uiteenlopende maten. Van mobiele bouwkranen op aanhanger tot kranen van 28 meter. De mobiele bouwkraan op aanhanger is praktisch en hang je zo achter de auto. De grotere bouwkranen leveren wij graag voor je op locatie af. Onze bouwkranen kunnen we instellen op 10 ton per meter, je kunt dan zonder hijsbewijs de kraan bedienen.

Overzicht bouwkranen

Hulpstukken huren bij bouwkranen

Ook zonder hijsbewijs te bedienen

Snelle levering op locatie mogelijk

Voorzien van eigen aggregaat in stalen kooi

Gieklengte tot wel 32 meter mogelijk

Welk type bouwkraan huren 

Het maakt niet uit hoe groot het bouwproject is. Wij hebben voor elk project een oplossing. Zo hebben wij 6 verschillende soorten kranen in on assortiment. De volgende bouwkranen kun je bij ons huren.

  • Bouwkraan op aanhanger
  • Hoeflon / Jekko (compactkraan / mini hijskraan)
  • Rupsbouwkraan
  • 10 ton per meter bouwkranen van 22 meter tot 28 meter
  • Lijmkraan
  • Smartlift

Bouwkraan op aanhanger huren

De bouwkraan op aanhanger is ideaal voor een snelle klus en voor middelgrootte bouwprojecten. De bouwkraan is eenvoudig te vervoeren achter de auto en snel te verplaatsen. Het hijsvermogen van de kraan gaat tot 3 ton. Direct een bouwkraan op aanhanger huren

Hoeflon/Jekko bouwkraan huren

De Hoeflon en de Jekko hebben een geringe spoorbreedte en zijn voorzien van rupsbanden. Hierdoor zijn deze bouwkranen gemakkelijk door een smalle deur naar binnen te rijden. Ook binnen is het zware tilwerk over te nemen door deze handige machines. Direct een Hoeflon of Jekko huren

Rupsbouwkraan huren

De rupsbouwkraan is ook op elk bouwterrein eenvoudig te verplaatsen. Deze bouwkranen, met gieklengtes van 26 tot 32 meter, zijn voorzien van brede rupsbanden. Door de kraan in te stellen op een draagvermogen van 10 ton per meter is deze bouwkraan ook zonder hijsbewijs te bedienen. Met een grotere capaciteit is een hijsbewijs verplicht. Rupsbouwkraan huren

10 ton per meter bouwkraan huren

De 10 ton per meter bouwkranen verhuren we met gieklengtes van 22 meter voor het lichtere hijswerk tot en met een gieklengte van 28 meter voor grote werk. De bouwkranen zijn eenvoudig te verplaatsen en voorzien van een aggregaat in stalen kooi. Extra stroom toevoer is dus niet nodig.

Lijmkraan huren

Lijmkranen zijn te huur met een gieklengte van 6 meter tot en met een gieklengte van 10 meter voor tilwerk tot maar liefst 400KG. De lijmkranen zijn snel te verplaatsen en praktisch in gebruik.

Smartlift huren

De smartlift is ideaal voor het plaatsen van grote (winkel)ruiten of zware balken. De smartlift is voorzien van grote banden waarmee het verplaatsen een peuleschil is. De Smartlift kan worden geleverd met verschillende hulpstukken waaronder een glaszuiger.

Bouwkraan huren zonder hijsbewijs of hijscertificaat

Onze bouwkranen zijn inzetbaar op alle bouwprojecten. De kranen mogen worden bediend zonder hijsbewijs. We stellen de bouwkranen zo in zodat ze onder het zogenaamde 10 ton per meter vallen. Heb je de kraan nodig voor het zwaardere hijswerk? Dan is een hijsbewijs een vereiste. En heb je geen machinist met de juiste certificaten? Geen probleem. Wij hebben gecertificeerde machinisten in dienst.

Meer informatie over onze gecertificeerde allround machinisten

Prijs huur bouwkraan

De kosten voor het huren van een bouwkraan hangt af van de grootte van de bouwkraan, het type bouwkraan en de lengte van de huur. De prijzen zijn aanvraag. Een exacte huurprijs ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Direct een bouwkraan huren

Wil je direct een bouwkraan huren? Of wil je eerst advies over de huur van een bouwkraan? Neem dan vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte.